69. nap

Üdv néktek, Fogadók! A blog indulásakor úgy terveztem, hogy megpróbálok minden nap írni. Sajnos az utóbbi napokban esélyem se volt. Az a helyzet, hogy otthon nem jut rá időm, épp csak annyi, hogy megosszam a bejegyzéseket, amiket amúgy a munkahelyen írok meg. Igen, szerencsétlen főnök, de higgyétek el, megérdemli.

Szóval volt egy 3 napos szabim, ami alatt nem sikerült foglalkozzak a bloggal. Most viszont bepótolom. Van is miről írni, ugyanis vannak fejlemények, sajnos negatív fejlemények. Két csapatnak hála(ők a Venlo és az Udinese) vesztettem a tőkémből úgy 7000 Ft-ot. Egyik 12, másik 13 meccs óta nyeretlen, de még egy duplaesélyt sem tudtak behúzni, mert gyengék ellen győzelemre kellett tegyek, mivel duplaesély szorzója túl kicsi volt, erősek ellen meg egyszerűen kikaptak. De bizakodó vagyok, hogy köv. hétvégén legalább az egyikük elhozza a nyereményem, mindkettő duplaesélyes lesz.

Ami érdekes még fogadási statisztikámban, hogy ha ma nem nyer az Incheon(Dél-Korea 1.), akkor már sorozatban 7. nap fogom zárni minusszal a napot és ez eddig rekord ebben a stratégiámban. A fentebb említett két bárgyú csapat miatt nem indítok új sorozatot arra számítva és számolva így, hogy elég lesz a megmaradt tőkém és hogy akkor nem kell befizessek. A kezdőtétet is visszaveszem és marad a régi: 65 Ft. Így állok most. Kicsit félek, de még mindig reménykedek.