Bemutatkozás

 

Üdv néktek, Olvasók! Nem akarom senki oly drága idejét elrabolni, úgyhogy rögtön el is árulom, miről is fog szólni az én blogom. Először is szó szerint az lesz: egy napló. Méghozzá fogadási napló. Tudom, vannak ilyen naplók sportfogadási oldalak fórumán (pl. sportfogadas.org, hatharom.hu), de szerintem azok hiányosak, követhetetlenek, nem a lényeget adják,kevés a magyarázat és hiányzik belőlük az, ami a legfontosabb: hogy segítséget nyújtsanak az olvasóknak, követőknek. Ezen naplók lényegi része a tippek, amelyek általában csupán sportismeret alapján adódnak, ami a legtöbb hobbifogadó legnagyobb hibája. Nincs elég hangsúly a megfelelő bankroll-menedzsment használatára, ami a legjobb tippek mellett is csakis kudarchoz vezethet. Vannak ugyan nagyon jó gondolkodásmenetek, de nem arról, amiről kellene: stratégiák, tőkemenedzsment megtervezése, kivitelezése helyett adott események megtippeléséről adnak részletes és pontos magyarázatot. Persze biztos van köztük hasznos, használható naplóírás, bár én egyet se találtam, igaz, hogy néhány átböngészése után hamar abbahagytam. Ezekben eleinte nagymértékű nyereség mutatkozott, hogy aztán végül semmivé váljon a hosszabb távra való tervezés hiánya nélkül illetve rosszul megválasztott célkitűzések vagy tőke nem megfelelő használata miatt.

De térjünk vissza a lényegre. Miben lesz az én naplóm más az eddigiekhez képest? Sokban. Pl. egyedi stílus, több és részletes magyarázat, áttekinthetőség, a tippek külön oldal jeleníthetők meg a túlzsúfoltság elkerülése végett, ha valami mégsem lenne világos, válaszolok minden kérdésetekre, és hát ami a legnagyszerűbb, hogy megosztom veletek a nyerő stratégiá(i)mat és mindezt teljesen ingyen. :)) Nem tartom magam profi sportfogadónak, de eddigi játékom alapján meglátásom szerint jó esélyem van azzá válni, felnőni. Így tehát betekintést nyerhetsz egy átlagember (egyik) reményteli próbálkozásába, hogy kilépjen mókuskerekéből és saját kezébe vegye sorsát.

Ha kicsit is felkeltettem az érdeklődésed, ha nem tartod átverésnek, hülyeségnek az írásomat, ha kíváncsi vagy, mi sül ki ebből, légy a követőm, útitársam és tarts velem egy izgalmas kalandra, mely során harcba szállok nyomorult és igazságtalan világunk egyik legnagyobb istenségével: a Szerencsével szemben.  Ha többet szeretnél tudni rólam, itt rátalálsz, persze csak röviden. Ha az előzmények érdekelnek, itt lesz a’, persze csak a lényeg. Ha rögtön a közepébe csapnál, ez a jelenlegi helyzet.