Visszatértem

Üdv néktek, Olvasók! Ismét jelentkezem, mert visszatértem az útra, amit évek óta járok, mióta megismerkedtünk Fortunával, a legszemtelenebb és legaljasabb őserővel az univerzumban. 3 hónap kihagyás után felbőszülten, kipihenten és profitra éhesen újra harcba szálltam, mert hiszem, hogy van esélyem.

De hogy visszatérjen a mondanivalóm is, amit megigértem az előző bejegyzésemben, rá is térek a lényegre. Először is tömören az eddig történtekről: az alapstratégia, amivel indultunk, az volt, hogy az 5 mérkőzés óta nyeretlen csapatokat fogadjuk meg, de csak azokat, akiknek a veretlensége nagyobb 50%-nál; jól haladtunk, de csak úgy, hogy kétszer is növeltük a tőkénket befizetéssel, ezért történt itt az első módosítás: fixáltuk az aktív sorozatok számát; ismét jól haladtunk, míg össze nem gyűlt a túl hosszan tartó sorozatok száma, következésképpen ismét módosítottunk: ezeknek a sorozatoknak a tétjeit szétosztottuk a többi között, majd fixáltuk egy sorozat negatív sorozatának számát, hogy aztán szétoszthassuk a többi sorozat között; itt követtük el a nagy hibát: a folyamatos szétosztások miatt extragyorsan megnőtt a tőke, amit már nem tudtunk biztosítani, ezért leálltunk megint agytornázni. Tudom, hogy a felét se érted a fentebb leírtaknak, de ha veszed a fáradtságot és visszaolvasod a korábbi bejegyzéseket, teljesen tisztán láthatod meg a mostani helyzet kialakulását.

Na szóval, a legújabb módosítása stratégiánknak az, hogy a bukott sorozat tétjeit nem a meglevő sorozatok között osztjuk szét, hanem minden meglevő és jövőbeli sorozat között és csak egy alaptétnyit sorozatonként. Ja, és mostantól nem forintban jegyzem a pénznemet, hanem egységben, pl. mostantól az alaptétünk 1 egység, vagyis minden sorozatot 1 egységgel kezdünk meg.

Leírom most konkrétan a stratégiám, pontokba szedve, számok(kis kedvenceim) segítségével, hogy mindenkinek érthető legyen végre.

1. Aktív sorozatok száma max. 25.

2. Egy sorozat negatív sorozatának száma 5. Utána szétosztás, majd folytatjuk újra 1 egység alaptéttel, míg nem lesz nyerő. Ha közben ismét bukik 5-ször, a folyamat kezdődik előlröl: szétosztás, 1 egység alaptét.

3. Az alaptét 1 egység. Az előirányzott profit 1 egység. Minden bukott fogadás után jön a télthez +1 egység. Tehát a képletünk bukás esetén a tét=előző fogadások tétjeinek összege+fogadásonként 1+előirányzott profit/odds-1. Példa:

1. fogadás: Mattersburg - Salzburg 1x. 2,02 odds. Tét 1. 0-2. Bukta.

2. fogadás: Rapid Wien - Mattersburg 2x. 1,88 odds. Tét=1(előző fogadás tétje)+1(minden bukás után +1)+1(előirányzott profit)/1,88(odds)-1=3/0,88=3,4. Kererkítünk: tét=3,5. 2-1. Bukta.

3. fogadás: Altach - Mattersburg 2. 2,15 odds. Tét=1+3,5(előző fogadások tétjeinek összege)+2(minden bukás után +1)+1(előirányzott profit)/2,15(odds)-1=7,5/1,15=6,52. Kerekítünk: tét=6,5. 2-2. Bukta.

4. fogadás: Mattersburg - Wolfsberger 1. 2,3 odds. Tét=1+3,5+6,5(előző fogadások tétjeinek összege)+3(minden bukás után +1)+1(előirányzott profit)/2,3(odds)-1=15/1,3=11,53. Kerekítünk: 11,5. 3-1. Nyer. Fogadás profitja: 14,95. A sorozat profitja 14,95-11(előző fogadások tétjeinek összeg)=3,95.

Remélem, érthető voltam. Ha nem, kommentben lehet kérdezni, szívesen segítek és válaszolok.